Daghemmet Mymlan rekryterar!

Vårt glada team söker en ny lärare inom småbarnspedagogik för heltids fast anställning till ett av Finlands kulaste dagis!

Brinner du för att utöka barnens färdigheter och vill att varje lilla kund lämnar dagiset med ett leende på läpparna? 

Vi som jobbar som på Mymlan ansvarar som ett team över att alla våra små ögonstenar med olika förmågor och kompetenser har en lugn, trygg, utvecklande och rolig dagismiljö. Vårt lilla mysiga daghem betjänar 21 fina och kreativa barn o deras härliga (verkligen!) familjer. En av det privata daghemmets många fördelar är det egna köket och den egna kokerskan, som varje dag lagar frukost, lunch och mellanmål. Daghemmet har funnits sedan 1985 och har köpavtal med Esbo stad.Daghemmet drivs av en föräldraförening. Vi ligger i en fungerande och hemtrevlig lokal i Olars. Vi på jobbar medforskande och vår pedagogik bygger på att utmana barnen i vardagens olika situationer via lek och fantasi. 

Mymlan är extra stolt över sitt fantastiska team som i dagens läge består av två barnskötare, en lärare inom småbarnspedagogik, köksmästarinnan och en daghemsföreståndare. Hos oss på Mymlan får du utmana och utveckla dig själv i din pedagogisk roll. Som ett privat daghem har vi möjligheter att satsa på personalens kompetens. Därför har du förutom en bra grundlön hos oss utmärkta möjligheter att utbilda dig inom pedagogik och andra spännande områden för att göra barnens vardag ännu mer givande. 

 

Du har stort potential att bli en av oss på Mymlan om du:

är utbildad lärare inom småbarnspedagogik (eller behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018).

med stor glädje och lust utför ditt uppdrag

stortrivs med barn och arbetar ur ett barnorienterat utgångsläge

trivs med att samarbeta med olika människor 

vill bära ditt ansvar för att bygga upp ett kanontufft internt team av barnkära experter 

är energisk men samtidigt sansad och ansvarsfull

har glimten i ögat och rejält med bondförnuft

jobbar flexibelt och är färdig att flexa för att nå våra gemensamma mål

är trygg i din pedagogroll och utifrån barngruppens behov kan du planera, utveckla och reflektera kring arbetet

har utmärkta kunskaper i svenska språket (vi storsatsar på att våra barn får en bra språklig bas att bygga på!)

 

Den som vi har lyckan att anställa ska visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.Vi betalar lön enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet.

 

Frågor? Vi svarar hjärtans gärna!
Nina Ström (040 1569345, daghemmet.mymlan@gmail.com), daghemsföreståndare och din kommande förlady

Intresserad? Ta chansen! Skicka din ansökan så fort som möjligt per e-post. Vi kallar de på basis av ovannämnda kriterier mest passande sökande till enskilda intervjuer redan under ansökningstiden.